ODRŽANA REDOVNA GODIŠNJA SKUPŠTINA FMBAS

29. Februar, 2024. godine

Na Prvoj redovnoj Skupštini FMBAS-a, održanoj 29. februara 2024. u Moxy Belgrade, predstavili smo aktivnosti sprovedene tokom 2023. godine, usvojili finansijski izveštaj za prošlu godinu i diskutovali o planovima, programima i budžetu za 2024. godinu. Dodatno smo razmatrali nove ideje za dalji rast i razvoj za naredni period. Agendu možete videti u nastavku, što će vam pružiti detaljan uvid u planirane aktivnosti i teme koje smo pokrili.

OBUKA ‘OSNOVE FACILITY MENADŽMENTA I ISKUSTVA DOBRE PRAKSE’

Januar, 30.-31, 2024

Održana je obuka Osnove Facility Menadžmenta i iskustva dobre prakse koju je FMBAS u saradnji sa Acta Media doo organizovala u prostorijama Desk&More.

Polaznici su imali priliku da kroz dvodnevna predavanja od strane vodećih stručnjaka, diskusiju i praktične primere, razmene iskustva i usvoje neka praktična rešenja za unapređenje funkcija Facility Menadžmenta u svakoj kompaniji.

Pročitajte više »

SAVREMENI PRISTUPI I TRENDOVI FACILITY MANAGEMENT-A U IZAZOVNOM VREMENU

September 27, 2023

Pozivamo Vas na stručni skup pod nazivom “SAVREMENI PRISTUPI I TRENDOVI FACILITY MANAGEMENT-A U IZAZOVNOM VREMENU” u organizaciji Facility Management Biznis Asocijacije Srbije (FMBAS), u četvrtak, 12. oktobra u hotelu MOXY u Beogradu.

Pročitajte više »

ENERGETSKA EFIKASNOST I ULOGA ODRŽAVANJA OBJEKATA

August 1, 2023

Stručni tekst Željka Zečevića, predstavnika kompanija Marera Green i Eneplus.

Pročitajte više »

ENERGETSKA EFIKASNOST I ULOGA ODRŽAVANJA OBJEKATA

July 20, 2023

Stručni tekst Andreja Cupaća, vodećeg facility menadžera u kompaniji MPC Properties.

Pročitajte više »

REBEC KONFERENCIJA

June 27, 2023

FMBAS je još jednom imao priliku da se osvrne na značaj strateškog upravljanja i održavanja objekata na 16. po redu REBEC konferenciji, u okviru stručnog panela “Strategic Asset Management: Maintenance and Enhancement”.

Pročitajte više »

ČLAN UPRAVNOG ODBORA FMBAS, TAMARA SIMIĆ, NEDAVNO JE GOSTOVALA U JUTARNJEM PROGRAMU NA RTS-U

June 26, 2023

Član Upravnog odbora FMBAS, Tamara Simić, nedavno je gostovala u Jutarnjem programu na RTS-u istakla je važnost održavanja objekata i njihov uticaj na životnu sredinu i energetsku efikasnost…

Pročitajte više »

OSNOVANA FACILITY MANAGEMENT BIZNIS ASOCIJACIJA SRBIJE

May 6, 2023

Beograd, 29. maj 2023. godine – Povodom Svetskog dana Facility menadžmenta (FM), danas je u hotelu MOXY predstavljena novoosnovana Facility Management Biznis Asocijacija Srbije (FMBAS).

Pročitajte više »

OSNAŽIMO FACILITY MANAGEMENT STRUKU U SRBIJI

May 5, 2023

U ponedeljak 29. maja 2023. godine u u Hotelu Moxy u Beogradu, od 10 časova biće održan prvi događaj povodom osnivanja Facility Management Biznis Asocijacije Srbije.

Pročitajte više »