Facility Management Business Association of Serbia u saradnji sa Acta Media doo organizuje edukacije pod nazivom ’OSNOVE FACILITY MENADŽMENTA I ISKUSTVA DOBRE PRAKSE’.

Lokacija: Belgrade Office Park, Đorđa Stanojevića 12

Datum: 04. i 05. jun, ili 25. i 26. jun 2024. godine

Obuka će dati širu perspektivu industrije i usluga iz domena facility management-a a polaznicima približiti osnove struke uz razvoj znanja i veština iz FM-a kroz teoriju i iskustva dobre prakse. Namenjena facility menadžerima i osobama zaduženim za upravljanje objektima. Ovaj kurs je idealan za sve profesionalce koji žele da unaprede svoje znanje u oblasti Facility Management-a, inženjere iz srodnih industrija kao što su arhitekte, dizajneri i inženjeri bezbednosti, kao i studente završnih godina tehničkih fakulteta kao i za one koji se žele prekvalifikovati.

Trening će biti održan strane vodećih stručnjaka iz ove oblasti, predstavnika kompanija osnivača asocijacije Tamara Simić (Tokata) i Bojan Miljković (Marera Property Management).

Interaktivni kurs, u trajanju od dva dana, gde će učesnici imati priliku da kroz predavanja, praktične savete, primere i diskusiju steknu izuzetno korisna rešenja za unapređivanje funkcija facility menadžmenta u svakoj kompaniji. Nakon odslušanog treninga, polaznicima će biti omogućeno polaganje testa, kao osnov za priznanje u obliku Sertifikata izdatog od strane asocijacije.

Program i način prijave možete pogledati na linku: Facility menadžment – osnove i iskustva dobre prakse – Acta Media doo

Za više informacija o treninzima, kao i dodatna pitanja o prijavama, budite slobodni da nas kontaktirate i putem email-a ili telefona.